ШАЙКАТА ВЕЛИЧИЕ КРАДЪТ ИМОТИ

Шеф на Исторически парк откраднал имот, ще го съдят.

Всички лица, които са изброени в статията, са упоменати в ,,ония списък“.

 

Нагла схема станала публично известна от множество медийни публикации за кражба на имоти, чрез обстоятелствени проверки, владеене по давност с трима фалшиви свидетели на територията на община Ветрино, като всички извършители са от ПП ВЕЛИЧИЕ и Исторически парк. Само преди ден, ние получихме много важни документи, които доказват, че на територията на община Ветрино съществува организирана престъпна група (ОПГ) за кражба на имоти. В случая Ви показваме нагледно документи по едната сделка. Публикуваме уведомлението от община Ветрино, с което, лицето Роман Георгиев е започнал процедура по кражбата на имота.

                                                                           

                                                                            У В Е Д О М Л Е Н И Е

 

На основание чл. 26  от Административно – процесуалния кодекс, Община Ветрино – отдел „ УОС” обявява на заинтересованите лица, че на 17.02.2020г. е започнало административно производство за заверка на молба – декларация и издаване на удостоверение за снабдяване с констативен нотариален акт по обстоятелствена проверка:

Производството е по инициатива на  Роман Тодоров Георгиев –  постъпило заявление с № 94 АХ-278/17.02.2020 г. за недвижим  имот, намиращ се в с. Неофит Рилски, община Ветрино, област Варна, а именно:

   Празно дворно място, находящо се в с. Неофит Рилски, община Ветрино, област Варна, цялото с площ от 1069  кв.м., съставляващо УПИ VI-88, в кв.63 по плана на с. Неофит Рилски, област Варна, одобрен със заповед №3223/01.08.1969г., при граници на дворното място: от две страни  улици, УПИ VӀӀ-88 и УПИ V-88, съгласно скица № 60/17.02.2020г., собственост на Христо Димитров Тодоров, съгл. н.а. №4 издаден от Провадийски районен съдия, том 1, дело 15.

На основание чл. 34, ал.3 от АПК в 7 /седем/ – дневен срок от получаването на настоящото писмо или от поставянето на таблото за обявления в сградата и на Интернет страницата на Община Ветрино, може да правите писмени искания и възражения.

На основание чл. 63, ал.1 от АПК, уведомлението да се постави на таблото за обявление в сградата и на Интернет страницата на Община Ветрино.

 

 

За допълнителна информация:

Тел. 05161/8946

Отдел „УОС”

 

(ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ ТОВА Е УВЕДОМЛЕНИЕ, КОЕТО ИЗДАВА ОБЩИНА ВЕТРИНО ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВЕНА ПРОВЕРКА)

Уведомлението е подписано от кмета на Ветрино, господин Димитър Димитров.

Дали кмета Димитров не познава Директора на Исторически парк? Дали кмета Димитров не знае, че лицето Роман Георгиев не е стъпвал в празния парцел и никога не се е грижил за процесния имот?

НА СНИМКАТА Е РОМАН ГЕОРГИЕВ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ, ВСЕ ОЩЕ КАТО АКТИВИСТ НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК, ПО КЪСНО СТАВА НЕГОВ ЗАМЕСТНИК УПРАВИТЕЛ.

На това интервю ясно се вижда връзката между Ивелин Михайлов и Роман Георгиев.

Намираме статия на Капитал, препечатана в местна медия ПРОВАТОН:

https://provaton.bg/2019/06/10/%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4-%D0%B8%D1%81/

Ханове и пирамиди или какво стои зад Историческия …

Проватон –    https://provaton.bg › Варна › Ветрино

 

10.06.2019 г. — Нинов се появява, но обиколката на огромната строителна площадка се прави с Роман Георгиев, заместник-управител в дружеството. … Неофит Рилски.

 

Роман Георгиев се оказа заместник Управител в дружеството ,,Исторически парк. Цитат от статията:

,, Събота сутрин е, когато екипът на „Капитал“ пристига в село Неофит Рилски, за да се срещне с доцент Николай Нинов – един от инициаторите на проекта, заедно с изпълнителния директор Ивелин Михайлов (пълното интервю на „Капитал“ с него можете да прочетете тук). Строителните дейности са на високи обороти, защото до откриването на първия етап от парка остават по-малко от два месеца. Нинов се появява, но обиколката на огромната строителна площадка се прави с Роман Георгиев, заместник-управител в дружеството.

 

 

Проверяваме в Имотен регистър в гр. Провадия и ето какво открихме:

Кое е важното да гледаме в Уведомлението и снимката извадка от имотен регистър?

В Уведомлението от общината имота е записан като собственост, ЦИТАТ:

 ,,собственост на Христо Димитров Тодоров“ ( ХРИСТО ТОДОРОВ ИМА ДВАВАМ ВНУКА, ЕДИНИЯ ОТ ТЯХ СЕ КАЗВА ХРИСТО ХРИСТОВ И НАСКОРО Е НАУЧИЛ, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ИМОТЪТ МУ В СЕЛО НЕОФИТ РИЛСКИ И ЩЕ ВОДИ ДЕЛА)

На снимката гледаме вида прехвърляния на имота, тоест:                                                  ,,КОНСТАТИВЕН Н.А. ПО ОБСТОЯТЕЛСТВЕНА ПРОВЕРКА“

Съкращението Н.А. е Нотариален акт.

С други думи, на 15.05.2020 година, заместник Управителя на Исторически парк най-нагло краде имот в село Неофит Рилски с трима фалшиви свидетели, единият от които – забележете, ПЕТКО КУКАЛОВ УЧРЕДИТЕЛ НА ПП ВЕЛИЧИЕ в национален мащаб,  за който вече разказахме горе, другите двама са Тезджан Хасанова Димитрова, жената, работеща в Исторически парк и късаща билетчета на входа и Цветомир Стефанов Цонев, момчето, което държи така наречения ,,розариум“ в село Неофит Рилски, под шапката на Ивелин Михайлов, по 10 годишно давностно владеене на имота, КАТО ДЕКЛАРИРА С ПОДПИСА СИ В МОЛБАТА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ГО Е СТОПАНИСВАЛ 10 ГОДИНИ, без реално да го е стопанисвал и живял там. В имота няма къща, имота се намира на края на селото. Звъннахме на на наш информатор, част от сектата около Ивелин Михайлов, човека е част и от Тугедър, който през годините ни даваше много своевременна информация. Научихме от него, че точно за този имот се е вдигнал определен шум. Следва логичния въпрос, след като зам. Управителя на Исторически парк Роман Георгиев придобива имот в Неофит Рилски, приятели са с кмета, свидетелите са лица от Исторически парк и са приятели на кмета, има ли участие на Димитър Димитров във всичко това? Дори мълчаливото му съгласие и сляпото подписване на документи е съучастие в измамата.

Дали кмета ще отрече, че познава лично лицата от въпросната сделка, едва ли? Следващата снимка показва, че кмета от ГЕРБ, Димитър Димитров много добре е наясно какво и как е подписвал, както и е наясно, че всичко е една голяма СХЕМА.

(кметът на община Ветрино гостува на Цветомир Цонев в розариум Неофит Рилски)

Проверяваме и другите сделки на Роман Георгиев и се натъкнахме на интересна обвързаност. Роман Георгиев закупува първият си имот в село Неофит Рилски от фирма „ЕКСПЕРТ СЪРВИЗ ГРУП“ ЕООД , БУЛСТАТ 200830165, чийто собственик е Мартин Сребров от Хоум Тую.

В този случай, за да се стигне до истината няма да е никак трудно, защото получихме уверения, че Роман Георгиев отдавна е избягал от Неофит Рилски и бил в конфликт с Ивелин Михайлов. Като цяло бил честен човек, няма да е проблем да разкаже истината пред разследващите органи на реда. Все пак цяло село знае, че Роман Георгиев не е стъпвал през 2010 година в селото, не е стъпвал във въпросния имот без къща, камо ли да живее в него и да му заплаща данъците. Въпреки това, през месец март, 2020 година, той придобива имота с неверни документи за владеене.

КРАЙ НА ВТОРА ЧАСТ!

Следва продължение…. 

Exit mobile version