Баскетбол

Константин Тошков обратно в игра за Спартак

Плеймейкърът на Спартак Плевен Константин Тошков ще се завърне в ротацията на своя тим за тежкия двубой с Черноморец, сподели самият той пред varnanews24.com. Бившият младежки национал пропусна проточилата се два дни среща с Миньор 2015 заради проблеми с кръста, но ще бъде на линия за мача с “акулите” в неделя от 13:00 в зала “Балканстрой”.

Тошков направи впечатляващо начало на сезона, след като още в дебюта си за плевенчани записа 16 точки, 4 асистенции и 4 откраднати топки с коефициент от 25 при победата над Академик Пловдив с 97:71. Страхотното представяне на гарда му осигури място в Идеалната петица на varnanews24.com за първия кръг.

След това Тошков пропусна мача с Миньор, като неговият заместник в титулярната петица бе американецът Родни Първис, който вкара 11 точки в коша на перничани.

Сега на Тошков му предстои да се изправи срещу един от най-силните гардове в НБЛ през настоящия сезон – Травис МакКонико, който вкарва по 22.5 точки в първите си два мача за бургазлии. Спартак и Черноморец се изправят в дуел на два от тимовете без загуба от началото на кампанията.

Източник
sportal

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button