ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ „ВЕЛИЧИЕ“. БИВШИЯ ШЕФ НА ДАНС – ВАРНА ЦВЕТАН ПАНАЙОТОВ ПРЕДСТАВЕН КАТО „БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ ОТ ЗАПАСА“

КАКЪВТО НИКОГА НЕ Е БИЛ! „ПОМИЯР“ ПАНАЙОТОВ, ИМАШЕ ЕДИН ТАКЪВ „ПОЛКОВНИК“, КОЙТО ОБИКАЛЯ СЕЛА И ПАЛАНКИ, УПРАЖНЯВАЙКИ СЕ ВЪРХУ „АФЕРА“, ОБЪРНИ СЕ, ВИЖ КЪДЕ Е СЕГА И КАКТО СИ Я ПОДКАРАЛ – КАКВО ТЕ ЧАКА!

ВМЕСТО ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ПО АФЕРАТА „ЧЕРВЕИ“, БИВШ ШЕФ НА ДАНС-ВАРНА СЕ ЛЕПНА ДО ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И ОХРАЧИ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! СЪЩИЯТ, РАЗКАРАН ОТ ДАНС, ПРИХВАНАТ, ЧЕ ВЗИМА ПАРИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ГРАЖДАНСТВО. ПОЛЗВА ДЕЙСТВАЩ СЛУЖИТЕЛ НА ДАНС -ВАРНА В УГОДА НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, РАЗСЛЕДВАН ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ И ФИНАНСОВА ПИРАМИДА!

На 12.09.2024 АФЕРА публикува:

БИВШИЯТ ШЕФ НА ДАНС – ВАРНА ЦВЕТАН ПАНАЙОТОВ ПОЗОРИ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ С БРУТАЛНИ ЛЪЖИ, СЕДНАЛ ДО РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ПРАНЕ ПАРИ ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ. ВМЕСТО ДА ЛЪЖЕ НАГЛО КАК „СЕ БОРЕЛ С ДОГАН“, ДА ОБЯСНИ ЗАЩО НЕ МУ ДАДОХА ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, КОГАТО СЕ ПЪНЕШЕ И ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ -ВАРНА!

Вчера в Балчик лицето Цветан Панайотов продължава наглите си брутални лъжи.

За какви измамници става дума, можете да си направите извода само от това как Ивелин Михайлов, разследван за пране на пари и финансова пирамида, представя пред хората Цветан Панайотов, а го представя така: „Ще дам думата на Цветан Панайотов, който е бивш директор на ДАНС- Варна и в момента е бригаден генерал от запаса, който може да ни разкаже за корупцията и на какво ниво е проникнала в държавата.“

След като Ивелин Михайлов лъга безобразно целия народ, че Николай Марков бил полковник, сега се качи на ново ниво измама – тоя път новата му пишман „звезда“ – лицето Цветан Панайотов бил „в момента е бригаден генерал от запаса“.

И до измамника Ивелин Михайлов лицето Цветан Панайотов, който на всичкото отгоре е бил шеф на ДАНС – Варна мълчи, че е „бригаден генерал от запаса“! Което е не само брутална лъжа, но и е признак на налудничава характеропатия.

Впрочем, на Ивелин Михайлов, който „вещо“ се изказва, че Веселина Томова „няма никаква информация“, е наложително да му припомним близкото минало.

Близкото минало, в което единствена АФЕРА още от първия ден в който до същият Ивелин Михайлов прикачиха подполковника Николай Марков, обявен за „полковник“, написа защо откъде и с каква цел подполковника бе набутан във „Величие“. Е-е? Що е рекла АФЕРА, все вярно ли беше? Точ в точ, драги ни, Ивелин Михайлов. Случи ли се онова, което написа АФЕРА с Величие? Случи се.

Сега Ивелин Михайлов пак е стъпил на чурук дъска, ще мине време и пак ще се пита „кой ми сра в гащите“, но това си е негов проблем.

Що се отнася до „помияра“ лицето Цветан Панайотов, който визира АФЕРА и Веселина Томова като „помияр“, ще му го кажем в прав текст: Панайотов, имаше един такъв „полковник“ във Величие, който обикаляше градове, села и паланки, упражнявайки се върху АФЕРА и Веселина Томова. Обърни се, виж къде е сега и както си я подкарал – гледай какво те чака.

Всеки нормален гражданин, който има пет грама мозък сам може да се убеди, слушайки лицето бивш шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов, за каква ниска топка става дума, за каква некадърност и какъв долнопробен „анализ“ иде реч.

Измамниците от „Величие“ – първо измамиха хората с несъществуващ „полковник“, който всъщност беше подполковник, а сега отвратително лъжат хората, че лицето Цветан Панайотов бил „бригаден генерал от запаса“.

Лъжливият „бивш бригаден генерал от запаса“ Цветан Панайотов, който е срам за службите за сигурност и ДАНС, във всеки град и паланка, където го мъкне Ивелин Михайлов, демонстрира „познанията си по национална сигурност“ единствено с това да плещи лъжи, клевети и обиди срещу … Веселина Томова и сайта АФЕРА. Това му е „екпертизата“ на тоя клоун, който се е мотал толкова години в службите за сигурност и благодарение на Ивелин Михайлов на ачика се разкрива какъв пишман „професионалист“ е и какъв лъжец.

Ето как „ще бори корупцията“ лицето лъжлив „бивш бригаден генерал от запаса“ Цветан Панайотов:

„Аз се изкушавам да ви разкажа малко повече за себе си, но ще се въздържа, понеже Веселина Томова от жълтия сайт АФЕРА се грижи да ме запише, редовно да пише, лъжи, разбира се, но някои хора предпочитат да се информират от там…, но ще говоря по малко по друга тема, ще говоря за това, че в нашата държава има един основен проблем. Моята служба ме е научила на това – когато се сблъскаш с проблем, трябва да помислиш да го определиш какъв е и оттам нататъка да измисляш начини да се справиш с него.

Проблема е, че нашата държава е завладяна от едни престъпници, които ни управляват вече повече от 30 години. Те се сменят като имена, но схемата е тази. Те тези хора не са някакви глупаци, тези хора си създават някаква стройна организация. Първото, което правят е да се справят с репресивния апарат, а този апарат не е репресивен, а е имунната система на държавата… Та, решават да овладеят службите.“

Ако това го е научила „моята служба“ – да прави такъв банален дърварски анализ, достоен за втори клас от помощното училище, тая служба с пепел трябва да си посипе главата, че е имала такъв „корифей“.

Клапани за отпускане на социалното напрежение“ – това са определени политически проекти, които се създават, подлъгват хората и нищо не се случва. Такъв е случая с Възраждане, такъв е случая с ИТН и с ПП.

Друг клапан, който се използва това са независимите медии.

Сайта АФЕРА е един такъв клапан. Има претенция от собственичката на този сайт, че тя е обективна разследваща журналистка, но това в никакъв случай не е така, защото нито е обективна, нито е разследваща. Тя безкритично публикува материали, които и се подават, очернящи определени личности, подвеждащи, смачкващи определени процеси. Ако някой от вас се задълбочи, не знам дали някои от вас четат този сайт, но ако има такива, задълбочете се в това, което пише. Значи там, така е направено, че на практика се цитира, копира се това, което Алеко Константинов е казал в своето произведение, че всъщност в политическия живот на България, нали, всички са маскари, че всички са Дочоулу и Гочоулу и те правят избори, че нищо не се променя, всички са много лоши, определени хора са по-лоши, а самата Веселина Томова е един чудесен и коректен човек.“

Без коментар на тази потресаваща глупост, освен един:

Лицето Цветан Панайотов е принуден да напусне ДАНС, поради това, че е прихванат, за което има надлежна проверка, че ВЗИМА ПАРИ ОТ ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ, ПОИСКАЛИ ГРАЖДАНСТВО.

Още при пристигането на проверяващите от ДАНС, лицето Цветан Панайотов избягва в безконечни болнични, след което е принуден да напусне.

Лицето Цветан Панайотов е един „героите“ по източване на масивите по аферата „червеи“.

Лицето Цветан Панайотов е с отказан достъп до класифицирана информация при опит чрез конкурс да оглави варненската КПКОНПИ.

АФЕРА си е свършила работата като разследващ сайт през годините да освети що за тип е оглавял варненската дирекция на ДАНС. Колкото и да храчи по АФЕРА и Веселина Томова лицето Цветан Панайотов в средите на спец.службите всичко за неговите корупционни практики се знае, а в ДАНС е документирано. Това, че лъже нагло хората, заедно с Ивелин Михайлов, си остава за тяхна сметка.

Няма да говоря повече за сайта АФЕРА, тъй като излиза, че имаме някакъв личен конфликт, а такъв конфликт нямаме. Аз винаги съм бил на позицията, която много ясно е изразена от Чърчил – когато те залае помияр, не е необходимо да клякаш на четири крака. Но с писанията си тя не атакува нас двамата с Александър Арамов, колкото това вече рефлектира към партията, която принадлежим. Вреди на имиджа и, преследва се друга цел, тъй като предстоят избори. Та, оставяме сайта АФЕРА.“

Няма да говори, ама само за АФЕРА и Веселина Томова говори. Че и Чърчил цитира този „спец“ „помияр“. Рефлектирало върху имиджа на партията, на която принадлежал.

За сведение на „помияра“ Цветан Панайотов работата на журналиста е да вади на показ ИСТИНАТА за всеки властник, както и за всеки запътил се да става властник и управляващ. И точно затова, че предстоят избори – хората трябва да знаят що измамници и лъжци се явяват пред тях да лъжат, че ще се борят с корупцията, след като самите те са олицетворение на такива практики.

Въпрос от публиката: Кой и подава…

Цветан Панайотов: Значи подават и много хора информация…

Ивелин Михайлов: Тя няма много информация…

Цветан Панайотов: В конкретния случай за нас ли или по принцип?… По принцип… Този сайт се използва много често за саморазправа. Вътре в самия апарат, да го наречем с езика на нашите управляващи – репресивен, има отделни клики, които се борят помежду си, нали, господарят е един, но тези клики се борят помежду си, под благосклонния поглед на господаря. В борбата, която се вихри там едните пускат материали да очернят другите, и обратния процес също тече. Понеже тук беше споменат Ерджан Ебатин, ако четете сайта, обърнете внимание, тя пише много често за един свой приятел Джани. Въпросният Джани е Ерджан Ебатин, който я води на безплатни почивки в Турция, тя на Босфора си пие така едни питиета, тя обича да демонстрира това нещо. Но никога няма да намерите критичен материал спрямо РИОСВ, което е овладяно от въпросния господин. Няма да прочетете, че варненска област е затънала в сметища, няма да прочетете за това, че в Девня са изградени вече седем инсинератори за боклук. В България се гори боклук и на Северна Африка.“

Бившият шеф на ДАНС и лъжлив „бивш бригаден генерал от запаса“ Цветан Панайотов „блести“ с изключителна информация, стигаща до … Ерджан Ебатин, Джани, приятел на Веселина Томова. Такъв потрес на демонстрация на абсолютна некадърщина на „спецченге“ отдавна не се е осветявала сама.

Е-е?! Какво като Джани ми е приятел? Лицето Цветан Панайотов отново нагло и брутално лъже, че Ерджан Ебатин плащал на Веселина Томова почивките.

Веселина Томова, „помияр“ Панайотов, може сама да си плаща и почивките, и питиета на Босфора. Говори, Панайотов, говори, във всеки град лъжи и клевети, ще те изчакаме хубаво да се набълбукаш и тогава ще заведем такъв иск срещу клеветите и лъжите ти, че оттук нататък ще почивам само на Малдивите.

АФЕРА и Веселина Томова бяха единствените, които защитиха Ерджан Ебатин от мръсното отвратително поругаване и интриги на които беше подложен от лицата Ахмед Доган и Сали Табаков, които чрез алчността си и дерибейството си торпилираха организацията на ДПС – Варна.
И тогава каквото написа АФЕРА, все беше вярно. По-късно лицето Сали Табаков бе обект на акция на КПК и откриха в тайна стая в къщата му купища злато, огромни суми пари и т.н. И сега е разследван за пране на пари.

Що се отнася за РИОСВ – Варна, „корифеят на дансаджийската мисъл“ лицето Панайотов сам признава, че не бил специалист по темата, ама се изказва, говорейки абсолютни лъжи и клевети.

Добре е да пита седящият до него Ивелин Михайлов какво точно е поискал Михайлов от Ерджан Ебатин и защо му е обяснено, че няма да стане. Да пита Ивелин Михайлов как така Михайлов е предложил да заплати огромните глоби, които биха били наложени на РИОСВ – Варна, ако Ерджан Ебатин наруши закона в ползва на щенията на Михайлов.

Измамниците от „Величие“. За които на хората трябва да бъдат отворени очите.

Източник
aferabg
Exit mobile version